Υπηρεσίες προς εργοδότες

Καλώς ήρθατε στη Skillfit !

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο πόρο μιας επιχείρησης. Η εύρεση κατάλληλου προσωπικού είναι σημαντική πρόκληση για τους εργοδότες καθώς 6 στους 10 εργοδότες δηλώνουν πως δυσκολεύονται να καλύψουν θέσεις εργασίας. Οι συμβατικές προσεγγίσεις βασίζοταν στα πτυχιά και την προϋπηρεσία. Σήμερα σε ένα περιβάλλον όπου η γνώση είναι ελεύθερη και η αξία των πτυχιών έχει υποβαθμιστεί, υπάρχει μεγάλη ανάγκη στην εύρεση των ανθρώπων με τις κατάλληλες δεξιότητες για την επιχείρησή σας.

  • Η επιτυχία της δημοσίευσης μιας αγγελίας είναι ανάλογη του αριθμού των ανθρώπων θα την διαβάσει. Τη σελίδα της skillfit επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι με αποτελέσματα να αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί ο πλέον κατάλληλος για την προσφερόμενη θέση εργασίας.
  • Η προώθηση της αγγελίας μέσω του Facebook αυξάνει έως και 60% τις προβολές της θέσης εργασίας. Αυτή η εκτόξευση οφείλεται στο γεγονός ότι η αγγελία γίνεται στοχευμένα για να εμφανιστεί στα κατάλληλα για τη θέση άτομα, τα οποία και ενδιαφέρονται περισσότερο για τη θέση εργασίας.
  • Η Skillfit μπορεί να οργανώσει για εσάς εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης του προσωπικού σας. Η θεματολόγια μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησή σας και τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας.
  • Στη Skillfit προσπαθούμε να εστιάσουμε περισσότερο στις πραγματικές δεξιότητες των υποψηφίων και όχι σε αυτές που αναφέρονται στα βιογραφικά. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προσδιορίσουμε τις δεξιότητες που χρειάζεται και να δημιουργήσουμε τεστ αξιολόγησης των υποψηφίων για τη θέση εργασίας που προσφέρετε.

Βρες εξειδικευμένο και κατάλληλο προσωπικό για την επιχείρηση σου. 

Επικοινώνησε μαζί μας